Vefsn kommune

Sommerjobb for ungdom 15-18 år - Vefsn kommune - Kommunestyrets ekstrapott

Sommerjobb for ungdom 15-18 år

Kommunestyrets ekstrapott:

Kommunestyret i Vefsn, har for 2024 bevilget ekstra midler slik at vi kan lyse ut ordinære sommerjobber for ungdom. Vi har midler til ca. 12 ungdommer innenfor to hovedområder:

Ekstra hjelpearbeider i ulike enheter og avdelinger

Det vil være mulig å få arbeid som ekstra hjelpearbeider i ulike enheter og avdelinger i Vefsn kommune sliksom omsorg, renhold, drift/vedlikehold, SFO og barnehage.

Har du lyst på en utfordring i Vefsn kommune, er mellom 15 år og 18 år og bor i Vefsn, send søknad om sommerjobb som ekstra hjelpearbeider!

Hvis du trenger spesielle tilpassinger, må du skrive dette i søknaden.

For sommerjobbene som ekstra hjelpearbeider vil ungdomsrådet foreta loddtrekking av hvem som får tilbud om jobb. Du er garantert å få arbeide minst 75 timer.

 

Sommerjobb i Team ung- endring I forbindelse med ungdomsarbeidet til kommunen ønsker vi å ansette et team av ungdom som skal planlegge og gjennomføre arbeidsoppgaver for ungdomsrådet. Oppgavene består blant annet i å planlegge lansering av ungdomsappen «Give me SoMe dialog», delta på prosjektsamling og arrangere konsert for ungdom under Festspillene Helgeland.

Vi trenger deg som kan jobbe som:

  • Prosessleder i Team Ung Endring
  • Arrangør av kulturarrangement
  • Operatør for sosiale medier

Du bør:

  • Være sosial og utadvendt
  • Ha god samarbeidsevne
  • Være kreativ og engasjert
  • Ha god forståelse for sosiale medier
  • Være interessert i å ta bilder, video, skrive tekster, manus mm.
  • Være pålitelig og til å stole på

Arbeidet blir ledet av ungdomsrådsleder og veiledet av koordinator. For deg som ønsker å få sommerjobb i team ung endring det fint om du ha erfaring fra å lede aktiviteter og prosesser for ungdom samt erfaring fra styre- , organisasjon- og politisk arbeid, men dette er ikke et krav. Har du lyst på en utfordring, er mellom 15 år og 18 år, send søknad om sommerjobb som Team Ung Endringsagent! Team Ung Endring vil i utgangspunktet få jobbe 2 uker i juni og juli og må påberegne ei ukes jobb i august.  Det arrangeres intervju for Team Ung Endring. "

Vi tilbyr

  • Meget gode pensjons- og forsikringsordninger
  • Stimulerende og spennende fagmiljø med gode utviklingsmuligheter

Lønnsvilkår

Lønn ihht gjeldende tariff, kompetanse og ansiennitet

For stillinger i Vefsn kommune

Vefsn kommune benytter elektronisk søknad, og vi ønsker at søkere på våre stillinger bruker dette via våre internettsider: www.vefsn.kommune.no. Bekreftede kopier av vitnemål og attester vedlegges elektronisk eventuelt bringes med til intervju. Ansettelse i kommunen skjer på de vilkår som til enhver tid går frem av gjeldende lover, reglement og tariffavtaler. Kvalifiserte arbeidstakere med fortrinnsrett etter hovedtariffavtalens og arbeidsmiljølovens bestemmelser vil kunne gå foran eksterne søkere. Kvalifiserte søkere uansett alder, funksjonsnedsettelse eller kulturell bakgrunn oppfordres til å søke våre ledige stillinger. Søkerlister blir offentliggjort. Ved tilsetting i enkelte stillinger må det legges fram tilfredsstillende helse- og politiattest (gjelder hovedsakelig stillinger innen helse og oppvekst).

Del på:

Jobbtype:

Engasjement

Heltid/Deltid:

Ved behov

Arbeidstid:

Dag

Søknadsfrist:

20.05.2024

Kontaktpersoner:

Adresse:

Skjervgata 34 8657 Mosjøen

Kart: