Vefsn kommune

Driftstilskudd 100 % for fysioterapeut - Vefsn kommune- ved Vefsn fysikalske

Driftstilskudd 100 % for fysioterapeut

Vefsn Fysikalske A/S er et veletablert institutt med godt tilrettelagte lokaler sentralt i Mosjøen. De er samlokalisert med blant annet Nav og helsestasjonen. Instituttet har tre fysioterapeuter med avtalehjemmel, inkludert den ledige hjemmelen.

Vefsn kommune organiserer fysioterapitjenesten med en kombinasjon av kommunalt ansatte fysioterapeuter og fysioterapeuter med driftstilskudd. Fysioterapeuter med avtalehjemmel yter fysioterapi som en del av kommunens totale fysioterapitilbud i Helsetjenesten. Alle fysioterapeutene i kommunen bruker felles prioriteringsnøkkel.

Kontaktperson Vefsn Fysikalske
Ellen Marie Abrahamsen, fysioterapeut og daglig leder ved Vefsn Fysikalske, tlf: 47 63 47 98, E-post: ellenmarie@vfys.no

Ved spørsmål knyttet til praksisstedet kontaktes Ellen Marie Abrahamsen

Arbeidsoppgaver

  • Fysioterapeuten skal ha et åpent tilbud til Vefsn kommunes befolkning i alle aldersgrupper.
  • Ved behov skal fysioterapi tilbys i brukers hjem/på brukers arena.
  • Det forventes godt samarbeid med kommunalt ansatte og andre aktuelle samarbeidspartnere.
  • I avtaletiden skal fysioterapeuten drive kunnskapsbasert fysioterapi og kun benytte behandlingsformer som er akseptert av helsemyndighetene, jf. Takstforskriften.
  • Fysioterapeuten forplikter seg til å jobbe målrettet for å redusere ventetiden på fysioterapi  og drive effektive fysioterapitjenester, herunder  behandling i grupper.
  • Fysioterapeuten skal utøve sin fysioterapipraksis i samsvar med gjeldene krav til kvalitet og lovverk, og på de vilkår som framgår av ASA 4313 slik den til enhver tid lyder.

Kvalifikasjoner

  • Fysioterapeut med norsk autorisasjon. HPR nr skal legges ved i søknaden.
  • Gode muntlige og skriftlige norskkunnskaper.
  • God erfaring med journalføring, elektronisk samhandling og personvern.
  • Gode kommunikasjons- og samarbeidsevner.
  • Ønske om å bidra til utvikling av kunnskapsbaserte fysioterapitjenester i tråd med kommunens fremtidige behov.
  • Personlig egnethet tillegges stor vekt.
  • Du må ha plettfri vandel og fremlegge politiattest før inngåelse av driftstilskuddsavtale.
  • Førerkort, klasse B

Ønskede kvalifikasjoner

  • Relevant erfaring og kunnskap innen allmenn fysioterapi relatert til ulike pasientgrupper som ortopedi, nevrologi og muskel- og skjelettplager.
  • Helhetlig perspektiv og erfaring fra tverrfaglig samarbeid med andre helsetjenester i kommunen med forløpstankegang.
  • Erfaring med aktive behandlingsformer.
  • Erfaring med gruppetrening. 

Annet

Praksisen skal drives etter lov om kommunale helse- og omsorgstjenester, Forskrift om funksjons- og kvalitetskrav for fysioterapeuter med kommunal driftsavtale, den til enhver tid gjeldende rammeavtalen ASA 4313 samt kommunens planverk for helse- og omsorgstjenester. Det er kommunens behov, det ulovfestede kvalifikasjonsprinsippet samt den enkeltes kvalifikasjoner opp krav/ønsker i utlysningsteksten som legges til grunn ved tildeling av og inngåelse av avtale om driftstilskudd. Tildeling av driftstilskudd vil skje iht. ASA 4313. Tildeling er et enkeltvedtak etter forvaltningsloven § 2 første ledd bokstav b. Dette innebærer blant annet at det skal fattes et enkeltvedtak om tildeling, samt at søkere har rett til å påklage vedtaket. Fysioterapivirksomheten skal jfr. ASA 4313 organiseres gjennom individuell avtale som selvstendig næringsdrift. Det er ikke anledning til å inngå driftsavtale med AS eller ansvarlig selskap (selskapsavtaler). Avtalehjemmelen er en del av kommunens helse- og omsorgstjeneste og kan ikke selges, omsettes eller overdras av den enkelte fysioterapeut.

For stillinger i Vefsn kommune

Vefsn kommune benytter elektronisk søknad, og vi ønsker at søkere på våre stillinger bruker dette via våre internettsider: www.vefsn.kommune.no. Bekreftede kopier av vitnemål og attester vedlegges elektronisk eventuelt bringes med til intervju. Ansettelse i kommunen skjer på de vilkår som til enhver tid går frem av gjeldende lover, reglement og tariffavtaler. Kvalifiserte arbeidstakere med fortrinnsrett etter hovedtariffavtalens og arbeidsmiljølovens bestemmelser vil kunne gå foran eksterne søkere. Kvalifiserte søkere uansett alder, funksjonsnedsettelse eller kulturell bakgrunn oppfordres til å søke våre ledige stillinger. Søkerlister blir offentliggjort. Ved tilsetting i enkelte stillinger må det legges fram tilfredsstillende helse- og politiattest (gjelder hovedsakelig stillinger innen helse og oppvekst).

 

Del på:

Jobbtype:

Fast

Heltid/Deltid:

Heltid

Arbeidstid:

Dag

Søknadsfrist:

15.05.2024

Arbeidssted:

Vefsn fysikalske

Adresse:

Vefsnvegen 25 8661 Mosjøen

Kart: