Vefsn kommune

Støttekontakt - Vefsn kommune

Støttekontakt

Har du litt ekstra tid og overskudd og lyst til å være en god rollemodell?

Vefsn kommune trenger flere som har lyst til å bidra til at andre får et mer sosialt liv og en aktiv fritid. 

Mange trenger støttekontakt fordi de er ensomme,  fordi de ikke kommer seg ut på egenhånd eller fordi de trenger hjelp til å mestre forskjellige fritidsaktiviteter. Det å være støttekontat er et oppdrag, det er ikke en jobb dere søker på.

Arbeidsoppgaver

Vi søker etter støttekontaker for mennesker i alle aldersgrupper og med forskjellige bistandsbehov.  Vi har like mye behov for deg som kan gå tur og delta på fysike aktiviteter som deg som bare ønsker å være en besøksvenn. 

Krav til søker:

  • du må være over 16 år
  • du må fremlegge politiattest før du begynner 

Du bør være sosialt engasjert, ha evne til å finne på aktiviteter og finne glede i å hjelpe andre mennesker. For å skape stabilitet for brukeren, bør du kunne binde deg over en lengre periode. 

Vi ber om at du forteller litt om deg og dine interesser i søknaden. Si gjerne noe om hvilken  aldersgrupper eller type aktiteter du selv mener passer best for deg.

Ønsker du å bli støttekontakt? 

Se våre informasjonssider om å være støttekontakt i Vefsn kommune. Her finner du informasjon om hvordan du blir støttekontakt: https://www.vefsn.kommune.no/informasjon-til-deg-som-oensker-aa-vaere-stoettekontakt.6571835-584868.html

 

 

 

 

 

Del på:

Jobbtype:

Engasjement

Heltid/Deltid:

Ved behov

Arbeidstid:

Varierende arbeidstid

Søknadsfrist:

31.12.2024

Kontaktpersoner:

Adresse:

Skjervgata 34 0000 Mosjøen

Kart: